Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Sudan

Prodaje se nekretnina u Sudanu
Sudan je afrička država. Sjeverno graniči s Egiptom, na sjeveroistoku s Crvenim morem, na istoku s Eritrejom i Etiopijom, na jugu s Južnim Sudanom, na jugu s Srednjoafričkom Republikom. zapadno, s Chadom na zapadu i Libijom na sjeverozapadu.
Glavni grad je Khartoum.
Sudan je država u ozbiljnim poteškoćama jer je bila izložena građanskim ratovima u 20. stoljeću. Ekonomska situacija pogoršala se unatoč sankcijama Sjedinjenih Država.
Sektor graditeljstva i nekretnina jedan je od rijetkih koji pridonosi poboljšanju BDP-a u Sudanu.
Unatoč kompliciranom razdoblju i ekonomskoj krizi, njezin glavni grad Khartoum i dalje vidi pretjerane cijene nekretnina za prodaju u Sudanu, čak je i cijena zemljišta u središnjim dijelovima Kartuma visoka.
Nema sumnje da u ovom trenutku nije preporučljivo posjetiti Sudan, ali za nepromišljene koji još uvijek vjeruju da mogu poslovati ulažući u nekretnine za prodaju u Sudanu možemo vas savjetovati na različitim lokacijama.
Svakako da je glavni grad Khartoum u mogućnosti ponuditi najbolje nekretnine za prodaju u Sudanu, jer se nalazi uz obale rijeke Nil i zato što je grad koji može ponuditi više alternativa i infrastrukture.
Najbolje susjedstvo u potrazi za nekretninom za prodaju je definitivno Bahri na sjeveru glavnog grada.
Još jedno zanimljivo mjesto je Port Sudan, živahno i komercijalno zahvaljujući luci.
Na suprotnoj strani rijeke Nila ispred Kartuma vidimo Omdurmana koji nema broj nekretnina za prodaju kapitala, ali koji svakako može ponuditi zanimljive mogućnosti ulaganja.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Midtown projekti i razvoj Vodeći marketing nekretnina u Sudanu i Bliskom Istoku Projekt se sastoji od zemljišta + polukatu + 7 etaža Udaljen je 100...
Cod. 34172

Prodaja Zgrada, Sudan, Khartoum, Khartoum, Khartoum 3, Victoria st

5,819,604.82HRK
Prodaja
Zgrada

560 m²
Građevina 4 etaže, 4 apartmana, pola stana na vrhu, oko 20 soba, 8 kupaonica, 4 kuhinja, jedno zemljište, 3 otvorena mjesta, 7 minuta od zračne luk...
Cod. 29647

Prodaja Nekretnine za razvoj, Sudan, Khartoum, جنوب الخرطوم, جنوب الخرطوم

618,333.01HRK
Prodaja
Nekretnine za razvoj

500 m²
Prodaja Zemljišta Medini ključnu a Dream (potvrdu o istraživanju) veličine i različite cijene prikladne izravno od vlasnika. Telefon: 00249925195094 W...
Cod. 27315

Prodaja Poljoprivredno gospodarstvo, Sudan, Khartoum, Khartoum, Khartoum

Reserved negotiation
Prodaja
Poljoprivredno gospodarstvo

28000 m²
Prodaje
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB